Ons team

Sebas Krispijn

Trainer/Owner

Al sinds jonge leeftijd ben ik met veel verschillende sporten bezig geweest, waardoor ik me heb ontwikkeld tot een allround sporter. Tijdens mijn opleiding tot Leraar Lichamelijk Opvoeding aan de HALO is mijn interesse in sport, fysieke en geestelijke ontwikkeling sterk gegroeid.

In 2011 maakte ik kennis met CrossFit en sindsdien heb ik mijn kennis en vaardigheden verder uitgebreid. Na een jaar CrossFit besloot ik mijn Level 1 Trainers Course te doen en weer een jaar later besloot ik Mainport CrossFit te starten. Na 10 jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2015 besloten om full-time bezig te zijn met Mainport CrossFit.

Sporten: Turnen, Sportklimmen, Boulderen, Buitensport Instructeur, Snowboarden, Survival-run & CrossFit

Educatie:
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– CrossFit Level 2 Trainer Course
– CrossFit Kids Trainer
– CrossFit Movement and Mobility Course
– CrossFit Gymnastics Course
– CrossFit Kettlebell Course
– CrossFit Strongman Course
– CrossFit Weightlifting Course
– CrossFit Adaptive Course
– CrossFit Culinairy Ninja Course
– CrossFit Online Anatomy Course
– CrossFit Online Judges Course
– CrossFit Online Lesson Planning Course
– CrossFit Online Scaling Course
– Core Academie Zwanger CrossFit
– Overload PHP (Personal Hormoon Profilering)
– HALO (HBO Leraar Lichamelijke Opvoeding)

Marnix van der Prijt

Trainer/Photographer

Ik ben Marnix, een fanatieke CrossFitter die in april 2013 begonnen is met CrossFit op aanraden van mijn fysio, nadat ik na ruim 20 jaar volleybal wegens blessures gedwongen werd om te  stoppen.
Behalve zelf volleyballen heb ik ook ongeveer 10 jaar volleybaltraining gegeven. Tussendoor ook nog wat gevoetbald en aan judo gedaan. Ik heb aan den lijve ondervonden wat CrossFit met je kan doen… en dat is simpelweg indrukwekkend… Het enige is dat je het wel zelf moet doen!

In november 2014 heb ik de knoop doorgehakt om m’n CF-Level 1 te gaan halen en in januari 2015 is dat dan gebeurd. Niet om zelf een box te beginnen, maar om er zelf meer van op te steken, zodat ik de mensen om mee heen beter kan coachen, motiveren en zo kan helpen ze fitter te maken. Ik wil iedereen die daarvoor open staat, helpen om (minimaal) dezelfde CrossFit ervaring te krijgen!

Educatie
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– CrossFit Weightlifting Course
– CrossFit Gymnastics Course
– CrossFit Online Judges Course

Bram van Keeken

Trainer/Surferdude

Tot grofweg mijn twintigste draaide mijn leven voornamelijk om vechtsport. Specifiek om wedstrijdkarate. Toen mijn sportcarrière ten einde liep ben ik mij op maatschappelijk gebied verder gaan ontwikkelen. Hoewel ik nooit stil heb gezeten, is sporten op een wat lager pitje komen te staan.

CrossFit:
Eind 2014 was het tijd voor verandering. Een collega nam mij tijdens de dienst mee naar zijn box. Even een FitAidje halen nu we toch in de buurt waren. Man, wat was ik onder de indruk van al die fitte mannen en vrouwen. Niet veel later lag ik zelf hijgend op de grond, na een proefles bij Mainport CrossFit. Sindsdien niet meer weg te denken uit de box. Waar ik voorheen fitness zag als een saaie routine, is het door CrossFit mijn favoriete moment van de dag geworden.

Naast mijzelf te ontwikkelen hoop ik ook jullie te enthousiasmeren en verder te helpen in het fitness avontuur!

Educatie
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– CrossFit Level 2 Trainer Course
– CrossFit Weightlifting Course
– CrossFit Gymnastics Course
– CrossFit Kids Course
– CrossFit Online Judges Course
– CrossFit Online Scaling Course
– CrossFit Online Lesson Planning Course

Kevin van de Koevering

Trainer/Heerlijk Italiaans

Al van kinds af aan ben ik bezig met sport, vanaf mijn vierde levensjaar ben ik begonnen met voetbal. Ik heb dit gedaan totdat ik een jaar of 16 was. Ik heb in verschillende selectie elftallen gespeeld zoals het Nationale KNVB team en heb ik héél eventjes mogen ruiken aan het profvoetbal. Ik ben met voetbal gestopt omdat ik naar defensie ging. Aldaar maakte ik kennis met fitness, jarenlang heb ik standaard routines uitgevoerd zoals op maandag borst/biceps, op dinsdag rug/triceps en ga zo maar door.

Net zoals Marnix heb in april 2013 kennis gemaakt met CrossFit en het eerste wat ik dacht “pff daar wordt je echt moe van” haha. Dus na jarenlang hetzelfde te hebben gedaan ben ik in het CrossFit wereldje blijven hangen.

Om mijn basiskennis en ervaring te versterken heb ik in 2016 mijn CrossFit Level 1 gehaald. Daarmee is het vooral de bedoeling om jullie als atleet naar een hoger niveau te tillen en om mijn kennis te verbreden.

Educatie
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– CrossFit Online Judges Course

Maaike Krispijn

Trainer/CrossFit Kids

Al vanaf jonge leeftijd ben ik met sporten bezig zoals: turnen, buitensport en ook verschillende teamsporten. Door mijn opleiding tot Leraar Lichamelijk Opvoeding aan de HALO heb ik veel kennis van sport en fysieke ontwikkeling bij kinderen en tieners.

In 2011 maakte ik via mijn man (Sebas Krispijn) kennis met CrossFit. Hij was fanatiek begonnen met CrossFit en heeft mij meegenomen in zijn enthousiasme. Zelf ben ik CrossFit pas gaan beoefenen toen we met Mainport CrossFit in 2014 verhuisde naar de Smaragdlaan in Hoofddorp.

Toch miste we nog de lessen voor kinderen. Dankzij mijn achtergrond als LO-docent had ik hier al affiniteit mee en zodoende heb ik in Mei 2016 mijn CrossFit Level 1 Trainer Course gehaald om vervolgens mijn CrossFit Kids Specialty Course in Juli 2016 te kunnen doen.

We zijn nu ruim een jaar bezig met Crossfit Kids en geef ik de nog steeds met veel plezier.

Educatie:
– CrossFit Level 1 Trainer Course
– CrossFit Kids Trainer
– CrossFit Gymnastics Course
– CrossFit Online Judges Course
– HALO (HBO Leraar Lichamelijke Opvoeding)

Mark van Zonneveld

Trainer/Handyman

Al vanaf jongs af aan ben ik altijd al aan het sporten. Ik ben zoals zovelen begonnen met voetbal, Later ben ik in aanraking gekomen met krachttraining/fitness. Helaas vond ik dit al snel saai. Ik miste de gezelligheid en de teamspirit die ik gewend was en ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb dan ook alle groepslessen uit de fitnesscentra wel een keer geprobeerd, maar daar miste ik een cruciaal ding. Nergens werd er gelet op techniek en/of uitvoering!

In het voorjaar van 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met CrossFit. Wat een energie, techniek en variatie! De les stond vol met mensen die maximaal voor de workout gaan en je wordt constant gecorrigeerd als je techniek slecht is. Ik werd meteen door het CrossFit virus geïnfecteerd.

Uiteindelijk heb ik in overleg met Sebas besloten om van mijn hobby gedeeltelijk mijn werk te maken. In januari 2015 heb ik mijn CrossFit Level 1 diploma behaald. Ik hoop dat ik samen met de andere coaches jou kan uitdagen en ervoor kan zorgen dat je de grenzen van jou kunnen gaat opzoeken, samengaand met een hoop lol!

Educatie
– Crossfit Level 1 Trainer Course
– Dutch strength level 1
– Dutch strength level 2
– Crossfit Online Judges Course

MENU

Mainport Crossfit