Planning Tiglon Kwalificatie week #2

Zaterdag a.s. is het zover. De WODs van de Tiglon Series zijn vandaag bekend gemaakt en zaterdag zal een groep Mainport atleten deze WODs gezamenlijk afwerken.

(Als je niet kan, no worries, je mag de WODs op eigen gelegenheid op een ander moment doen, mits voor 12:00 woensdag 21-10 (volgende week) je score wordt gelogd.)

Het is natuurlijk wel zo leuk en gezellig als je er deze zaterdag bij bent. Om mee te doen, of om aan te moedigen! Je hoeft niet bij Tiglon ingeschreven te zijn voor de Series om mee te mogen doen in onze box, maar wil je weten waar je staat, is het wel leuk om je score te kunnen loggen; inschrijving is dan vereist. Altijd leuk voor de ervaring om op deze manier vrijblijvend een keer het gevoel van competitie mee te maken! 🙂

 

In WodApp is het event aangemaakt, als je mee doet (officieel of niet) willen we je verzoeken je even aan te melden, zodat we weten met hoeveel mensen we in de planning rekening moeten houden. (Bij Tiglon ingeschreven deelnemers hebben voorrang!) (Om logistieke redenen hebben we de max op 25 deelnemers gezet, schrijf dus op tijd in als je mee wilt doen.)

(Let op: Meedoen betekent ook dat van je verwacht wordt dat je helpt met judgen! Een judge course cert is niet vereist. Je krijgt van ons de nodige uitleg. We zullen bij de officiële deelnemers, de ‘gecertificeerde’ judges als eerste inzetten.)

 

Schema voor de dag ziet er als volgt uit:

09:00 regular WOD

10:00 regular WOD

11:00 briefing Tiglon + individual(!) warmup

+/- 11:30 start WOD 1 en 2

+/- 12:45 start WOD 3

+/- 14:00 start WOD 4

14:30 einde

De eindtijd is indicatief, immers als we heel veel deelnemers krijgen, zal de tijd per WOD die nodig is, misschien wat oplopen, maar normaliter hebben we tijd genoeg!

 

image001

#crossfit #tiglon #serie #competition #kwalificatie #week2

%d bloggers liken dit: