Nieuwe activiteit: CF Endurance!

CFE-Logo

Dinsdag 26-1-2016 21u: Introductie CrossFit Endurance

Hardlopen. Sommige mensen houden er van, sommige mensen haten het.
“Rest while you run” is een veelgehoorde uitspraak in WOD’s zoals Helen.
Aan de andere kant zien we ook altijd een hoop uitschrijvingen op dagen dat er WODs met veel hardlopen geprogrammeerd worden.
CrossFit Endurance (www.crossfitendurance.com) richt zich op verschillende vormen van duursport, vanuit de algemene CrossFit filosofie.
Hardlopen, fietsen, zwemmen en roeien zijn vormen van beweging waarbij de skill of techniek eerst goed aangeleerd moet worden, voordat intensiteit en volume toegevoegd kunnen worden aan de training.
Buiten het Crossfit zien we echter vaak dat juist eerste het volume (aantal kilometers) en de intensiteit (snelheid) opgevoerd worden voordat er aan de techniek gewerkt wordt.
Of je nu al fan bent van hardlopen/duursport of juist een mogelijkheid ziet om aan je zwakke punt te werken, op dinsdag 26 januari om 21u zal coach Thaddeus een introductie doen van CrossFit Endurance. Hij volgde in 2015 de specialty course CrossFit Endurance trainer.  De theoretische onderbouwing, praktische oefeningen om je skillset uit te breiden en praktijkvoorbeelden komen in dit uur aan bod. In de loop van dit voorjaar zullen we op deze introductie verder bouwen in de regulieren WODs.
Schrijf je in via WODapp, er zijn 20 plaatsen beschikbaar.
Voor meer info contact coach Sebas of Thaddeus.
Tot dinsdag!
%d bloggers liken dit: