Film avondje en boxmeals

Beste atleten,

fittestonearth

Film avondje

Aankomende vrijdag 18 maart hebben we een film avondje op groot scherm in onze box met eventueel het genot van een heerlijke boxmeal.

Het zal je niet ontgaan zijn dat er een aantal leden bijzonder hard hun best doen elk weekend om een beste score neer te zetten voor de kwalificatie workouts van The Open (1 van de voorrondes voor wereldkampioenschappen The Games).

Om een idee te krijgen wat atleten meemaken die uiteindelijk op de wereldkampioenschappen mogen strijden is er een documentaire gemaakt genaamd “Fittest On Earth”. Voor ons een mooie manier om deze atleten eens in een ander daglicht te zien dan alleen de bizarre scores die ze neerzetten op workouts waarbij wij de grootste moeite mee hebben.

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat die atleten meemaken, ben je nieuw in onze box en wil je de rest van de leden eens ontmoeten of ben je in voor gewoon een gezellig avondje met onze community een filmpje te kijken? Schrijf je in via WODapp! Natuurlijk is dit een gratis event en kost je geen credits.

Mainport zorgt voor een koud biertje. Eventuele andere versnaperingen kun je natuurlijk altijd meenemen en delen.

 

Boxmeal (misschien een heerlijke maaltijd voor tijdens de film)

Heb jij al zo’n lekkere voor atleten gemaakte maaltijd van Boxmeal voorbij zien gaan bij een van de leden en ben je ook nieuwsgierig hoe zoiets smaakt? Aankomende vrijdag gaan we weer een aantal bestellen en jij kan mee bestellen. Hoe werkt het?

Op boxmeal.nl kun je een maaltijd uitkiezen. Let op elke week wisselt het aanbod dus waarschijnlijk vanaf maandag zijn er andere maaltijden.

Geef je bestelling door aan Sebas voor donderdag 10:00. De maaltijden worden vrijdagmiddag klaargemaakt door professionele kok’s en rond 16:30 worden ze afgeleverd bij onze box en in de koelkast gelegd. Daar kan je ze dan ophalen na een workout (of gewoon even langs komen) en daarna genieten van een heerlijke maaltijd. De maaltijden zijn 2 a 3 dagen houdbaar, dus ook geschikt als je van het weekend geen zin hebt om te koken.

De kosten zijn over het algemeen €12,50 voor een medium maaltijd en €14,50 voor een large maaltijd. Het geld kun je overmaken aan Sebas Krispijn NL21ABNA0603166164 ovv Boxmeal.

 

Heb je vragen en/of opmerkingen? We horen het graag.

Met vriendelijke groet,

Mainport CrossFit Crew.

 

 

%d bloggers liken dit: