Challenge of the week!

We zijn tot de conclusie gekomen dat we vorige week geen berichtje hadden gepost van de CHOW’s. Daarom hebben we deze week niet 1 maar 2 verschillende topscores te vermelden.

De eerste topscores waren voor de 1 min AMRAP air squats. Ondanks dat het een beweging is die je 1+ per seconde kan uitvoeren, bleek het voor de meeste een flinke uitdaging. Toch zijn er een aantal die het voor elkaar hebben gekregen. De hoogste scores (bron: BTWB) van de CHOW van 2 weken geleden zijn geworden:

Joan Meekel 66 reps
Lisanne Dijkers & Sanja van den Broek 61 reps

Afgelopen week hadden we een CHOW die erg veel leek op een eerdere CHOW alleen dan veel lastiger. Max reps strict ring dips is toch andere koek dan de dips op de turnbrug. Gelukkig waren er een toch een hoop die een poging gewaagd hebben, Rx’d en/of scaled.
Uit “zeer betrouwbare” bron (Tom) heb ik vernomen dat de hoogste score van de heren is neergezet door een bescheiden persoon, die zijn score niet op het bord heeft gezet of in BTWB.

Vladimir Georgiev 23 reps
Joyce Huurman 7 reps

 

De nieuwe CHOW is ingebracht door coach Marnix. Dit filmpje heeft de afgelopen dagen zijn ronde gemaakt op social media en we zijn benieuwd hoe jij het er vanaf brengt. Helaas staat “zeesterren” niet in BTWB, dus loggen wordt lastig. Desalniettemin een echte challenge, dus zet ‘m op!

Max hold “zeesterren”!

Heel veel plezier met deze CHOW.

starfish

%d bloggers liken dit: