BuitenWOD woensdag 19:00!!!

13507237_638707756282855_8783688970605040196_n

Mainporters opgelet!

In WODApp kun je vanaf nu inschrijven voor de buitenWOD van aankomende WOENSDAG om 19:00.
Let op: minimum aantal deelnemers is 8! Bij minder deelnemers gaan we gewoon naar de box!

We verzamelen bij Vork & Mes op de parkeerplaats om even voor 19:00. Let op: om 19:00 vertrekken we vanaf de parkeerplaats naar de WOD-locatie! Als je spullen mee wilt slepen, ben je zelf verantwoordelijk dus neem dan een goedzittende rugtas mee. Ter plekke leggen we alle spullen bij elkaar. Spullen kunnen ook in de auto’s worden achtergelaten. We zullen zorgen voor een tas waar alle waardevolle spullen in kunnen, die houden we bij ons.

Zoals gebruikelijk bij buitenWODs blijft de WOD tot het laatste moment een verrassing. En zoals bij CrossFit in het algemeen gebruikelijk is: “always expect the unexpected” en “prepare not only for the unknown but for the unknowable as well” 😉

Wees voorbereid op een nat pak en misschien wat zand… De foto geeft een redelijke indicatie van wat voor kleding je aan zou kunnen doen. Kort en bondig, het handigst: kleding die je ook aan zou kunnen doen bij een trailrun/mudrun.

Voor de mensen die ongerust zijn over wat buiten allemaal kan betekenen… no worries! De buitenWODs zijn voorzover ons bekend altijd erg leuk geweest en iedereen roept daarna altijd om ‘wanneer de volgende is’. FUN is een van de keywords!
Iedereen kan de workout meedoen en je hoeft, net als in de box, nooit iets te doen wat je niet kunt, of waar je je niet comfy bij voelt! Scalen kan/mag altijd.
Maar ja, het blijft CrossFit he… dus je gaat zweten en als het goed is met een lekker voldaan gevoel weer naar huis 😉…. zeg maar… 😛

3… 2… 1… GO !!

%d bloggers liken dit: