BTWB voor iedereen!

btwbphoto-e1415896340489

Het zal je niet ontgaan zijn dat we de afgelopen weken niet veel WODs meer hebben gepost op social media. Dit was met 2 redenen:

1- de WODs posten kost wel wat tijd en die tijd hebben we de afgelopen weken ergens anders besteed. Namelijk met klussen in de box. Het zal jullie niet ontgaan zijn hoop ik.

2- vele van jullie zijn al actief bezig met het score-registratie programma BTWB (“Beyond The Whiteboard”). In BTWB wordt namelijk elke dag om 6:00 de nieuwe WOD bekend gemaakt. Dit programma werkt op uitnodiging en vanaf heden kunnen we iedereen uitnodigen om hier een account in te maken. Dankzij jullie enthousiasme hebben we namelijk ons BTWB abonnement kunnen uitbreiden naar “unlimited members”.

We doen ons best om iedereen een mailtje te sturen met een uitnodiging. Heb je ‘m nog niet ontvangen en wil je ‘m wel graag willen hebben, dan hoor ik het graag.

Sebas
Mainport CrossFit Crew

ps. mocht je trouwens nog geen lid zijn van onze Mainport Members groep op facebook, dan hoor ik dat ook graag. Erg handig om op de hoogte te blijven.

%d bloggers liken dit: