Barbells, Beer and BBQ!!!

barbells-beer-bbq

Sorry, het heeft even langer geduurd dan bedoeld, maar hier is dan eindelijk wat meer uitleg voor onze 3-jarig jubileum en onze 1ste editie van de Mainport Throwdown.

Zondag 6 november gaat het dan eindelijk gebeuren, 48 atleten hebben zich aangemeld voor deze interne competitie in verschillende divisies.

Gezien de verdeling in aantallen hebben coach Marnix en ik besloten om de divisie Elite samen te voegen (man + vrouw) en ook de divisie Teens samen te voegen (jongens + meisjes). Natuurlijk worden WOD’s wel aangepast per geslacht, maar ze strijden wel op hetzelfde leaderboard. Hiermee zorgen we ervoor dat het toch ook nog wel een beetje spannend blijft voor iedereen.

Ook bij de Masters hebben we een beslissing gemaakt en bij die divisie kan er per WOD besloten worden of je het RX of scaled gaat doen. Dit heeft natuurlijk wel effect op het leaderboard (RX eerst op de ranking, daarna scaled).

Wat betreft de organisatie van de dag (ook handig voor eventuele toeschouwers)

11:00 deelnemers melden en opwarmen
12:00 briefing WOD 1
12:30 beginnen met WOD 1
14:00 briefing WOD 2
14:30 beginnen met WOD 2
16:00 briefing WOD 3
16:30 beginnen met WOD 3
18:00 BBQ!!!!!!

Amerikaanse style BBQ, dus wij zorgen voor de BBQ en iedereen neemt lekker eten en drinken mee (let op: niet te veel eten meenemen. Er blijft altijd veel eten over en dat is zonde).

Voorlopig is dit het even. Zijn er toch nog vragen, opmerkingen of suggesties, dan horen we dat natuurlijk graag.

%d bloggers liken dit: