Activiteiten op de Mainport Agenda

Agenda

Gelukkig hebben we al een hoop atleten op onze besloten facebook groep, maar nog niet iedereen heeft zijn of haar uitnodiging geactiveerd. Het zou handig zijn om dat alsnog te doen, want we communiceren steeds meer via de facebook groep.

Om toch iedereen zoveel mogelijk te bereiken doen we het nog even op deze manier. De komende periode hebben we namelijk een aantal activiteiten op het programma staan voor onze community.

Zaterdag 21 Mei: Beach Throwdown + BBQ

De beach throwdown is een competitie voor buddyparen. De kwalificatie workouts worden gehouden op onze eigen locatie. Mochten er buddyparen gekwalificeerd zijn, dan mogen ze strijden met andere buddyparen op het strand van zandvoort.

De kwalificatie workouts doen we voornamelijk op zaterdag 21 mei, dus kom onze atleten aanmoedigen en blijf gezellig plakken voor de “Amerikaanse” BBQ. Neem wat lekkers mee op op de BBQ te leggen en we maken er een gezellige boel van. Tijden en aanmelden BBQ kan je vinden via WODapp (nee aanmelden kost je geen credit).

Zaterdag 28 Mei: Klusdag + BBQ

We gaan weer het een en ander verbouwen in onze box en daar kunnen we wel nog wat hulp bij gebruiken. Ben je (on)handig en wil je ons gezellig komen helpen, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Ook hier sluiten we weer af met een “Amerikaanse” BBQ.

Wat voor klusjes kan je verwachten:

  • Muurverven + letters maken
  • Nieuwe rubberen vloer op het 2e deel van de zaal
  • Weightliftingplatforms demonteren
  • Kleedhokjes demonteren
  • Nieuwe kleedhokjes bouwen boven
  • Kantoortje bouwen boven
  • WVTTK

Zondag 5 Juni: Sportfair

Het is weer tijd voor het jaarlijkse Sportfair bij de Toolenburger plas. Tijdens deze Sportfair zullen alle sportverenigingen zich presenteren op een grote sportmarkt. Ook Mainport CrossFit is hier natuurlijk weer van de partij.

De afgelopen jaren waren een groot succes vooral dankzij alle enthousiaste leden die daarbij aanwezig waren.

Meer informatie volgt, maar zorg dat je die zondag alvast blokkeert in je agenda.

————————————————————————————————–

Dit is het voorlopig dan weer en houdt facebook in de gaten voor meerdere up-dates en nieuwtjes.

 

Met vriendelijke groet,

Mainport CrossFit Crew

%d bloggers liken dit: